Entertainment

Monica Geuze vertelt eindelijk over 'ding' met Kaj Gorgels

29 mei 2020 15:03
Beeld © ANP

De influencer hintte tijdens een podcast al eerder op hun samenwerking en vandaag mag Monica Geuze (25) het dan eindelijk vertellen. Zij en Kaj Gorgels (29) komen met een nieuw online platform.

"Ik heb een grote nieuwsgierigheid in alles wat te maken heeft met de balans tussen het chaotische bestaan en de controle behouden"

Mind over Madness wordt volgens het duo hét online platform voor zelfontwikkeling en inspiratie. Via dit platform hosten ze één keer per maand een webinar met sprekers die hen persoonlijk inspireren, die jij vanuit jouw eigen woonkamer kan bijwonen. "Ik zie en merk ook aan mezelf dat er steeds meer bewustwording is omtrent zelfontwikkeling. Hoe zorg je er nou voor dat je de beste versie bent van jezelf?", vertelt Monica. "Ik heb het hier veel met Kaj over en zo kwamen we op het idee van Mind over Madness."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tweede boek Monica Geuze wordt niet wat je zou verwachten

"Ik heb een grote nieuwsgierigheid in alles wat te maken heeft met de balans tussen het chaotische bestaan en de controle behouden. Daarin vind ik zowel de wetenschappelijke, spirituele of psychologische benadering interessant. Het helpt allemaal in je groei en draagt bij aan je zelf ontwikkeling. Hoe leuk als je dit met je volgers kan delen?" stemt Kaj in.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kaj Gorgels reageert op geruchten zwangerschap vriendin

Het is het zoveelste project voor de YouTube-ster die eerder al een eigen tijdschrift, boek én Videoland-docu lanceerde.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore