Entertainment

Angela de Jong begraaft strijdbijl met Albert Verlinde

29 mei 2020 14:34
Beeld © ANP

Het lijkt weer helemaal koek en ei te zijn tussen Angela de Jong en Albert Verlinde. Angela strooit zelfs met complimenten nadat Albert te gast was in ‘Op1’, en dat is bijzonder. Eerder had de recensent van 'AD' nog geen goed woord over voor Albert.

"Hij vertolkte werkelijk een glansrol"

Albert was te gast in de talkshow om te praten over de gevolgen van het coronavirus op de musicalwereld. Hij toonde zich hier volgens Angela ‘een held’, zo beschrijft ze in haar column. 'Ik heb hem op deze plek aangepakt toen hij zich een paar weken terug als duizendingendoekje presenteerde in de dagelijkse coronashow van SBS6'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Angela de Jong vindt Jort Kelder geen goede DWDD-host

Angela fileerde Albert destijds omdat hij volgens haar in de coronashow de rol van viroloog, econoom, royaltywatcher, politiek duider en medisch specialist op zich nam. Maar de Albert die ze in Op1 zag, was heel anders. Albert vertelde in de uitzending hoe hij verantwoordelijkheid neemt voor zijn bedrijf én mensen en Angela prijst zijn nuchterheid.

‘Hij vertolkte werkelijk een glansrol en was een voorbeeld voor elke ondernemer, artiest, horecabaas en wie ik ook allemaal heb zien en horen klagen afgelopen tijd op tv.’ Wel wil ze benadrukken dat Albert makkelijker praten heeft dan anderen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Humberto Tan woest op column Angela de Jong: 'Racistisch en vrouwonvriendelijk'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore