Entertainment

Gordon eert overleden zus in beladen Insta-post

29 mei 2020 09:00
Beeld © ANP

De zanger is niet vies van een beetje dollen op social media, maar deze keer laat Gordon (51) zich van zijn serieuze kant zien in een emotionele post. Afgelopen donderdag zou eigenlijk de verjaardag van zijn overleden zus Lydia zijn. Op Instagram staat Gordon dan ook stil bij zijn verdriet.

"Ik hoop dat in vrede bent en bij het licht"

Bij een foto schrijft de zanger dat hij denkt aan de 'gigantische leuke' kaartavonden samen, haar aanwezigheid in Moskou en Los Angeles en haar doorgerookte stem. 'Ik wist dat je altijd van mij hebt gehouden', schrijft hij erbij. 'Daarom eer ik je hier als je trotse broer en mag iedereen weten wat voor gek mens je was, vol humor!'

Gordon sluit af met de belofte dat ze elkaar ooit weer zien: 'Ik hoop dat in vrede bent en bij het licht'.

 

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

André Hazes, Tino Martin en Gordon de nieuwe Toppers?

Gordons zus Lydia overleed op 14 februari 2019 plotseling op 61-jarige leeftijd na een kort ziektebed aan de gevolgen van een beroerte en vochtophoping in de hersenen. Hoewel de zanger voor haar overlijden geen goede band met haar had, maakte hij destijds duidelijk aan de media hier geen misbruik van te maken. 'Zoals in elke familie hebben we problemen en soms gaan er jaren overheen dat dingen, vaak om niets, worden uitgesproken (…) er was weinig tot geen contact onderling, maar dat neemt niet weg dat de bloedband altijd blijft bestaan. Ik hield van mijn zus, en heb enorm verdriet dat ze ons zo vroeg is ontvallen. Wat jammer dat we elkaar niet hebben kunnen spreken want de laatste omhelzing was van 1,5 jaar geleden en toen maakten we het eigenlijk weer 'goed' voor wat er dan slecht was', schreef hij toen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gordon spreekt zijn eerste zinnen vloeiend Spaans

Toch zijn er ook mooie dingen in het leven van Gordon. Zo pakt hij het zingen weer op! In deze video vertelt hij er zelf alles over:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore