Entertainment

Dit is de reden dat Carpool Karaoke stopt

29 mei 2020 01:59 Aangepast: 29 mei 2020 09:24
Beeld © Getty Images

James Corden (41) ziet voorlopig geen nieuwe afleveringen van 'Carpool Karaoke' verschijnen. Dat vertelde de presentator woensdag in de virtuele versie van Ellen DeGeneres' talkshow.

"Het hele idee is dat er twee mensen dicht op elkaar zitten"

"Het zal nog wel even gaan duren voordat we zingend in de auto stappen met iemand", aldus de Brit. "Er is echt geen manier om dat op afstand te doen. Het hele idee is dat er twee mensen dicht op elkaar zitten. Maar dat geeft niet, het is oké."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

James Corden vermaakt zich kostelijk met quarantainekapsels

De presentator liet ook weten dat hij de momenten dat hij het moeilijk heeft met de coronacrisis doorkomt door te denken aan het moment waarop de maatregelen niet meer nodig zijn. "Ik denk dat we ons allemaal af en toe bang voelen, of ongerust zijn. Wat mij helpt is te denken aan de dag waarop we er allemaal weer op uit kunnen, wanneer dat ook mag zijn. Dat gaat het blijste moment zijn dat we ooit hebben meegemaakt. Ook ik heb geen idee hoe lang we nog moeten wachten, maar het wordt spectaculair."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

James Corden betaalt staf talkshow voorlopig uit eigen zak

Eerder dit jaar ging de show nog viral met het item toen bekend werd dat James niet altijd zelf rijdt. Bekijk de video hieronder:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore