Entertainment

Jeroen Kijk in de Vegte spreekt laatste Eigen Huis & Tuin in

28 mei 2020 17:44 Aangepast: 29 mei 2020 08:44

Jeroen Kijk in de Vegte heeft donderdag voor de laatste keer een aflevering van Eigen Huis & Tuin ingesproken. Aan zijn klus als vaste voice-over van het RTL-programma komt na jaren een eind omdat het programma na 6 juni van de buis wordt gehaald.

"Einde van een tijdperk. Voor mij tenminste wel. Vandaag de laatste reguliere aflevering van @eigenhuisentuin ingesproken", schrijft de radiopresentator, die zijn stem leent aan meerdere televisieprogramma's, bij een foto op Instagram. "Thuis ook nog, zonder mijn leuke collega's, dus maak ik er zelf maar een momentje van."

Jeroen gokt dat hij al sinds 1996, drie jaar na de start, de stem is van het wekelijkse woon- en klusprogramma. "Mijn allereerste grote klus als voice-over. Eigen Huis & Tuin! OMG!", blikt hij terug. "Ik mocht met de leukste en beste regisseurs, redacteuren, UP’s, geluidstechnici en editors werken die er in Hilly rondlopen. En dat vind ik nog steeds een enorme eer."

Eigen Huis & Tuin is op 6 juni voor het laatst te zien bij RTL 4. Omdat het programma te duur werd om te maken, krijgt het in de toekomst in een andere vorm en met een lagere frequentie een nieuwe plek. In de zomer worden er wel nog compilatieafleveringen uitgezonden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore