Entertainment

Zach van Temptation doet schokkende onthulling auto-ongeluk

30 mei 2020 11:00

In 'Temptation Gossip' sprak Zach al eerder over de huidige stand van zaken met Simone, met wie hij samen aan de realityshow meedeed. Hij biechtte op na het programma weken geen contact met haar te hebben gehad. In een nieuwe video vertelt 'Mr. Mallorca' dat hij in die tijd zelfs depressief was. Ook doet hij een boekje open over het heftige auto-ongeluk dat zij samen meemaakten.

"Als we met haar auto waren geweest dan waren we sowieso gecrasht"

Hoewel het tijdens het laatste kampvuur duidelijk werd dat hun relatie geen enkele kans van slagen heeft, duiken Zach en Simone tóch nog dezelfde avond samen in bed. Desalniettemin zetten de voormalig tortelduifjes een punt achter hun relatie. Zach vertelt dat hij door Simone uit huis werd geschopt, waarna hij weken bij vrienden bleef slapen. "Vanaf moment één dat ik terug was had ik alleen met Romee contact", vertelt hij nu. "Ik wilde voor de rest niemand zien, niemand spreken, ik was ontzettend depressief. Die weken heb ik met Romee afgesproken."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze Temptation Island-verleidster schittert op cover Playboy

Toen uitlekte dat Zach en Simone meededen aan de ultieme relatietest, zochten de exen voor het eerst sinds weken weer contact met elkaar. Zach had op dat moment al geen contact meer met Romee en de vonk sloeg meteen weer over. "Vanaf januari woonde ik daar weer en was het als vanouds. Ze had mij vergeven en we waren weer een koppel. Ik had niet echt meer contact met anderen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gianni en Melissa van Temptation Island verwachten eerste kind

In de video bespreekt Zach ook nog het zware auto-ongeluk, waarover Romee eerder al sprak. De 'CEO van Fuckboy Airlines' vertelt dat ze op weg waren naar Denemarken om de verjaardag van Simone te vieren, toen het volledig misging. "Het scheelde echt maar een haartje, anders waren we er niet meer geweest. (…) Als we met haar auto waren geweest dan waren we sowieso gecrasht. We zijn met 130 kilometer per uur in de sloot beland... Het was echt heel heftig."

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore