Entertainment

Wilfred Genee verbaasd door telefoontje woedende Lodewijk Asscher

28 mei 2020 13:09 Aangepast: 28 mei 2020 13:10
Beeld © ANP

Wilfred Genee (52) moest nogal raar hebben opgekeken toen hij een woedende, schreeuwende Lodewijk Asscher (45) aan de lijn kreeg. Wilfred vertelde in zijn radioshow op Radio Veronica over zijn gesprek met de PvdA-politicus, dat een bijzondere wending kreeg.

"Sorry, met wie spreek ik eigenlijk?"

Volgens Wilfred belde de PvdA-politicus hem op terwijl de presentator aan het rijden was. “In de auto hier naartoe had ik een woedende Lodewijk Asscher aan de lijn. Ik was helemaal verbaasd. Ik was net in mijn auto aan het achteruit rijden, mijn telefoon ging af, deed hem aan mijn oor en zei: ‘Hallo, met Wilfred.’”

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Wilfred Genee doet alles voor glimlach op gezicht luisteraars

Volgens Wilfred begon Lodewijk vervolgens te schreeuwen: “‘Ja, heb je even tijd voor me?’ Ik zei: ‘Sorry, met wie spreek ik eigenlijk?’ Toen schreeuwde hij: ‘Met Lodewijk natuurlijk!’ Ik kijk op mijn telefoon en zie inderdaad Lodewijk Asscher staan. Ik zei: ‘Lodewijk, wat kan ik voor je betekenen?’”

Daarna bleek pas dat Lodewijk een vergissing had begaan. Wilfred: “Hij zei toen: ‘Ik heb waarschijnlijk de verkeerde Wilfred aan de lijn.” Volgens de presentator hebben ze vervolgens kort gepraat. Van een ruzie is dus gelukkig geen sprake. Welke Wilfred Asscher dacht te spreken? "Ik denk dat een van zijn adviseurs waarschijnlijk ook Wilfred heet", gokt Genee.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore