Entertainment

Wesley Sneijder sluit hereniging met Yolanthe niet uit

28 mei 2020 12:47 Aangepast: 28 mei 2020 12:52
Beeld © ANP

Op 5 maart 2019 ging er een grote schok door showbizzland toen Wesley Sneijder (35) en Yolanthe Cabau (35) hun relatiebreuk aankondigden. De scheiding is nog altijd niet helemaal rond en de voormalig voetballer laat nu weten niet uit te sluiten dat ze ooit weer bij elkaar komen.

"We zijn allebei volwassen en we hebben een kind"

Wesley vertelt in gesprek met Shownieuws dat hun relatie, na de nodige ups en downs, inmiddels goed zit. "We spreken elkaar, dus wat dat betreft gaat dat goed", luidt zijn reactie. Volgens de voormalig profvoetballer kunnen de twee makkelijk met elkaar door één deur en zijn er geen problemen. Dat is volgens hem meer dan logisch: "Gelukkig niet. Ik bedoel, we zijn allebei volwassen en we hebben een kind."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe Cabau is All Time Favorite van mannenblad FHM

Toch verloopt niet alles zoals hij had gehoopt. Vanwege het coronavirus ziet Wesley zoontje Xess Xava namelijk een stuk minder. Het jochie zit op dit moment samen met Yolanthe in de VS. Gelukkig kan hij altijd terugvallen op FaceTime. Hierover zegt Wesley: "Hij weet dat, als deze situatie anders zou zijn, ik nu daar zou zijn geweest. Of zij misschien hier. Dan ben je toch dichterbij elkaar en dan is het allemaal wat makkelijker. Maar ja, nu is de situatie even zo."

Of de voormalig tortelduifjes, die elkaar in 2010 het jawoord beloofden in het zonnige Italië, ooit weer bij elkaar komen? Zeg nooit nooit... Wesley: "Niemand kan in de toekomst kijken. We zien wat er gaat gebeuren."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe Cabau zit met een kop vol met zorgen

Yolanthe is inmiddels al een tijdje in Los Angeles te vinden. Aan RTL Boulevard vertelt ze over haar Californische leven, hoe ze zich voelt sinds de breuk met Wesley en de impact van het coronavirus op haar dagelijkse leven.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore