Ga naar de inhoud
Entertainment

Ellen DeGeneres alwéér onder vuur door opmerkingen

Beeld © Getty Images

Er gaan al maanden geruchten en verhalen de rondes dat Ellen DeGeneres (62) niet het lieverdje is dat ze op televisie speelt. Het steekt telkens weer de kop op en haar nieuwste vanuit huis gepresenteerde programma komt dit keer onder vuur te liggen. En dat heeft er alles mee te maken dat de presentatrice de baby's van haar personeel ging rangschikken.

"Dat is verkeerd"

Ellen besloot om een onderdeel in haar show te wijden aan de pasgeboren baby's van haar personeel. Hierbij beoordeelt zij ze op schattigheid, vetrolletjes en hoe knijpbaar hun wangen zijn. "Er zijn geen verliezers, maar er is wel maar één winnaar", liet Ellen aan het begin van de wedstrijd weten. Maar voor de kijkers thuis was er niets leuks aan en die lieten op Twitter hun ongenoegen weten over het fragment. 

'Negatieve
Lees ook:
'Negatieve berichtgeving vreet aan Ellen DeGeneres'

Zo werd er geklaagd dat het programma de kluts kwijt is sinds de coronapandemie. 'Ik heb geen kinderen, maar ik weet dat ouders zich beledigd voelen als jij zegt dat er iets mis is met hun kind', liet één Twitteraar weten. 'Ze verdienen het niet om zo beoordeeld te worden, dat is verkeerd.' 'Kijken er nog altijd mensen naar jouw show? Dan moeten ze zich wel heel erg vervelen', klaagt een ander. 

Nóg
Lees ook:
Nóg meer gruwelverhalen over Ellen DeGeneres steken de kop op
Ellen
Lees ook:
Ellen DeGeneres met de neus op de feiten gedrukt door critici
Ellen
Lees ook:
Ellen DeGeneres maakt show vanuit huis

NikkieTutorials vertelde al eerder dat zij een slechte ervaring had gehad bij de show van Ellen. Hans Klok is ook meermaals te gast geweest in het programma en liet weten hoe zijn ervaring was in de video hieronder. 

Hans Klok deelt zijn mening over bekritiseerde Ellen DeGeneres

02:58

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore