Entertainment

Monique Westenberg is Instagram-kritiek spuugzat

27 mei 2020 16:13
Beeld © Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg (43) heeft zichzelf omgetoverd tot ware influencer, maar niet iedereen is fan van haar online persoonlijkheid. De vriendin van André Hazes (26) trakteert haar volgers regelmatig op selfies, kiekjes van haar zoontje én van haar lief. Maar de reclame tussendoor wordt haar niet in dank afgenomen.

"Jammer dat je overal zo'n reclame voor maakt"

Met meer dan 600 duizend volgers op Instagram is Monique uitgegroeid tot één van de grootste influencers van Nederland. Haar fans smelten weg bij haar foto's van haar hondjes, zoontje en grote liefde André. Eens in de zoveel tijd zit er ook een gesponsorde post tussen, zoals nu voor een afvaldieet. 'Jammer dat je overal zo'n reclame voor maakt, Monique', klinkt het in de reactie van één van haar volgers. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique Westenberg lijkt klap na klap te moeten incasseren

De opmerking schoot bij Monique in het verkeerde keelgat. 'Ik doe dat niet 'overal' voor', klinkt haar felle tegenreactie. 'Alleen de producten waar ik zelf achter sta.' Met haar grote bereik wil Monique spullen introduceren waar haar volgers 'ook blij van kunnen worden (...) Het is ook voor een groot gedeelte gunnen en dat voelt voor mij goed.' De foto had in ieder geval een goede uitkomst voor het bedrijf. Er staan namelijk enorm veel reacties dat mensen de site van het bedrijf niet op kunnen door de gigantische drukte. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique Westenberg 'geheeld' van breuk met André Hazes

André en Monique hebben hun relatie een nieuwe kans gegeven en lijken gelukkiger dan ooit met elkaar. In de video hieronder vertelt de zanger erover. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore