Entertainment

Geert Jan uit BzV laat ongenode fans graag schrikken

27 mei 2020 15:19
Beeld © Linelle Deunk/KRO NCRV

De eeuwige lolbroek Geert Jan (61) vindt het even niet zo grappig meer. De 'Boer zoekt Vrouw'-liefdeszoeker krijgt continu bezoek en post van de fans van het programma, maar van hem hoeft het allemaal niet zo, vertelt hij aan KRONCRV.

"Vooral als ze schrikken van je, dat vind ik wel leuk"

Geert Jan is niet gediend van pottenkijkers bij zijn boerderij, laat hij weten aan KRONCRV. De 'ramptoeristen' die even komen loeren, kunnen rekenen op een flinke schrikpartij. "Het is apart dat er opeens mensen voor je poort gaan staan om te kijken of ze je kunnen zien", legt de Boer zoekt Vrouw-kandidaat uit. "Dan ga ik naar buiten en zeg ik: Hé! Goedemiddag. Dan stappen ze weer snel op de fiets en gaan ze verder. Vooral als ze schrikken van je, dat vind ik wel leuk."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deense Helle steelt hart van boer Jaap uit BzV

Als Geert Jans fans 'voor het hek' staan, dan weet hij ook precies wat 'ie moet doen. "Dan doe ik de shutters open en doe ik mijn duim omhoog. En dan rijden ze gauw weg", vertelt de boer. Naar de buurtsuper of de brievenbus gaan, is voor hem nu een aangelegenheid. "Ik vind het heel mooi en heel warm dat mensen dat gedaan hebben. Ik wil ook echt iedereen bedanken voor de mooie brieven, maar het is wel goed zo", vertelt hij. "Natuurlijk is het wel leuk, maar het zijn er te veel."

Tijdens Boer zoekt Vrouw vond Geert Jan niet de liefde, ook al leek het er eventjes op met Karine. Zijn halve naamgenoot boer Geert vond zijn lover ook niet met het programma, maar heeft inmiddels Ingrid aan de haak geslagen. In de video hieronder vertelt hij waarom zij wél de wauw-factor heeft. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore