Entertainment

Is hij wel of niet met Simone? Zach legt de huidige situatie uit

27 mei 2020 15:44

Hoewel in de laatste aflevering van 'Temptation Island' te zien is hoe Zach en Simone hun liefde nog een kans geven, behoort dit inmiddels alweer tot het verleden. De opnames zijn namelijk in maart al gemaakt en in de afgelopen maanden is er veel veranderd, zo vertelt Zach in 'Temptation Gossip'.

"Temptation heeft ons toch nog de das om gedaan"

"Momenteel heb ik amper nog contact met Simone, bijna niet eigenlijk. Na Temptation Island hebben we vijf weken geen contact gehad", biecht de 'CEO van Fuckboy Airlines' op. Omdat het koppel samen een huisje had, sliep Zach tijdelijk bij vrienden. Begin januari besloot hij de stoute schoenen aan te trekken en af te spreken met Simone. "Toen zijn we gaan lunchen en smolt ik weer. Ik dacht: dit is echt de meid waar ik verliefd op was."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gianni en Melissa van Temptation Island verwachten eerste kind

Zo dacht Simone er ook over en het stel besloot hun relatie nog een kans te geven, wat ook de zien is in de aflevering bij Videoland. Het stel beleeft drie gelukkige maanden samen, maar uiteindelijk gaat het toch weer mis. "Het ging echt goed en beter dan voorheen, maar Temptation heeft ons toch nog de das om gedaan. Voornamelijk mijn gedrag", vertelt Zach hierover.

De geruchten dat hij inmiddels alweer een nieuwe liefde zou hebben, wuift Mr. Mallorca weg. "Ik ben gespot in Amsterdam met een meisje, maar zij filmt mij de hele dag als ik content aan het maken ben en beheert mijn agenda", legt hij uit. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze Temptation Island-verleidster schittert op cover Playboy

Ondanks dat zijn band met Simone inmiddels tot het verleden behoort, heeft hij geen spijt van zijn deelname aan de ultieme relatietest. Wél heeft hij spijt van zijn gedrag. Hierover vertelt de spierbundel: "Het is niet de Zach die ik in het dagelijks leven ben (…) Simone is hier helaas het slachtoffer van."

Toch sluit hij niet uit in de toekomst nog in een ander realityprogramma op te duiken. Zo lijkt Ex on the Beach hem wel wat. Zach: "Ik ben sowieso een all star."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

'Relatie Zach en Simone van Temptation Island is ongezond'

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore