Ga naar de inhoud
Entertainment

18-jarige Celena uit Dream School vertelt over zwangerschap

Beeld © Dream School - NTR - 26-05-2020

De opstandige Celena weet menig 'Dream School'-kijker te verbazen door een aantal weken geleden aan te kondigen dat ze op 18-jarige leeftijd haar eerste kindje verwacht. Inmiddels zijn alle opnames achter de rug en in de laatste aflevering vertelt ze hoe het nu met haar gaat.

"Het gesprek met Eric heeft mijn ogen echt geopend"

Celena heeft tijdens haar deelname aan Dream School constant een opstandige, ongeïnteresseerde houding. Zelf na twee weken begeleiding van Eric van ’t Zelfde en Lucia Rijker springt ze nog uit haar vel. Al wordt in de laatste aflevering van het seizoen wel duidelijk dat ze inmiddels haar eigen fouten inziet. 

Rector Eric raadt haar dan ook aan te gaan sporten en dat heeft ze gedaan, zo is te zien in het slot. Het programma meldt dat Celena zich na Dream School heeft georiënteerd op sport-en dansopleidingen. Vanwege het coronavirus, en haar zwangerschap, staat dat nu even op een laag pitje.

Hoe
Lees ook:
Hoe gaat het nu met 'onbeschofte' Emma uit Dream School?

Hoewel het kindje niet gepland was, is Celena enorm blij met de zwangerschap. Celena en haar vriend kijken dan ook niet naar het verleden, maar focussen zich op de toekomst en op de komst van hun kleintje. "Nadat ik mezelf op televisie had gezien kwam ik er wel achter van: waarom kijk ik nou eigenlijk zo boos?", blikt ze terug op haar deelname. 

"Heel vaak als ik moet lachen kijk ik weg of ik lach niet volledig met mijn tanden, ik hou het in. Maar ik denk dat dat gewoon kwam door mijn onzekerheid. Het gesprek met Eric heeft mijn ogen echt geopend. Ik weet nu dat ik er mag zijn. Mezelf accepteren en blij zijn met mezelf."

Kantinejuf
Lees ook:
Kantinejuf Karin in tranen na bizar gedrag in Dream School

Kijk de laatste aflevering hier terug.

Bron: RTL Boulevard