Entertainment

Deze Temptation Island-verleidster schittert op cover Playboy

26 mei 2020 15:02 Aangepast: 26 mei 2020 15:10
Beeld © RTL/Videoland

De verleiding kruipt waar het niet gaan kan. In 'Temptation Island' maakte Angelique Preud'homme (23) het de bezette mannen erg lastig, en ook nu brengt ze menig man het hoofd op hol. Ze is echter wel overgestapt van televisie naar gedrukte media.

"Het gaat trouwens om topfotografie, dat is iets anders dan vulgaire plaatjes"

Angelique is in het huidige seizoen van Temptation Island nog te zien als verleidster, maar daar houden haar lokkunsten niet op. De blondine schittert namelijk op de cover van de volgende Playboy. Daarmee wordt ze de eerste Vlaamse die op de internationale cover van het blad staat. Haar motivatie is duidelijk: "We zijn toch allemaal in ons blootje geboren", vertelt ze aan Gazet van Antwerpen. Wanneer het naaktblaadje in de schappen ligt, is nog onduidelijk. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Demi van Temptation voelt zich bevrijd na cosmetische ingreep

"Uiteraard ben ik trots op wat ik al bereikt heb", vertelt Angelique over haar tv-carrière en modellenklussen. "Het wordt ongetwijfeld een mooie reportage, want we doen een eerbetoon aan Madonna. Het nummer verschijnt in acht landen, waaronder Amerika." De kritiek die ze verwacht, laat haar koud. "Ik beschouw het gewoon als mijn job. (...) Het gaat trouwens om topfotografie, dat is iets anders dan vulgaire plaatjes."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-imitator Iris Rulkens overtreft zichzelf

Angelique is niet de enige uit Temptation Island die furore maakt. Ook Roshina weet veel los te maken - mede door haar uitspraken in Temptation Gossip. Je hoort ze in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore