Entertainment

Waarom bachelorette Gaby Blaaser spijt heeft van witte roos

27 mei 2020 11:25 Aangepast: 27 mei 2020 11:58
De Bachelorette Beeld © Videoland/RTL

Nu Gaby haar mannen heeft leren kennen en de eerste kandidaten al naar huis zijn gestuurd, is het in de nieuwste aflevering van 'De Bachelorette' tijd om aan het daten te slaan. En hoe! Gaby gaat niet met één, niet met twee, maar met zes (!) mannen op pad.

De felbegeerde single Gaby doet er alles aan om haar mannen beter te leren kennen. Zo gaat ze op een spannende date met Jordy en André. Waar Jordy staat te springen als hij hoort dat ze gaan bungeejumpen, zakt bij André de moed in de schoenen. De 41-jarige barman heeft ontzettend veel last van hoogtevrees. Om Gaby niet teleur te stellen, maakt hij toch de sprong in het diepe. Hij maakt alleen niet echt een goede indruk op de actrice. Zij vond haar sprong namelijk ook doodeng en werd volop gesteund door Jordy, terwijl André het zelf bijna ook in zijn broek deed.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit is waar je Ritchie uit De Bachelorette al van kent

Daarna was het tijd voor een één-op-één-date tussen Gaby en Joey. Samen gingen ze op privé-safari, waarbij ze niet alleen oog voor de wilde dieren hadden, maar ook voor elkaar. Joey was bijzonder openhartig over zijn verleden. Hij vertelde onder meer dat hij ooit bijna honderd kilo heeft gewogen en welke impact dit heeft gehad op zijn leven. Gaby was een en al oor.

De volgende dag was het tijd voor nóg een date, nu met Kas, Niek en Joep. Grappenmaker Kas en de stoere Niek wisten tijdens een boottochtje indruk te maken op de bachelorette, maar Joep was wat minder aanwezig. Hij hoopte dat hij later meer van zichzelf kon laten zien tijdens een andere date.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gaby Blaaser breekt de eerste harten in De Bachelorette

's Avonds was het tijd voor de zenuwslopende rozenceremonie. Welke mannen hadden indruk gemaakt op Gaby? En met wie ziet zij juist geen toekomst voor zich? Sommige mannen hadden de influencer de afgelopen twee dagen maar kort gezien en waren bang dat zij hun koffers konden pakken.

Daarom grepen Ritchie, Jethro, Ritchie en Jordy vlak voor de ceremonie nog even snel de kans aan om met Gaby te babbelen. En dat was maar goed ook. De bachelorette gaf namelijk aan dat zij best spijt had van haar witte roos. Ze had deze tijdens de eerste aflevering aan Jordy gegeven, maar hij liet daarna weinig van zichzelf zien.

Uiteindelijk hoefde Jordy zich geen zorgen te maken. Het waren Joep en André die naar huis werden gestuurd. En zo waren en nog twaalf mannen over in de villa.

De Bachelorette zie je elke woensdag bij Videoland. Volgende week wordt het extra spannend, want dan gaat er gezoend worden!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore