Entertainment

Rachel Hazes kan Bridget Maasland niet genoeg bedanken

26 mei 2020 12:50 Aangepast: 26 mei 2020 12:59
Beeld © ANP

Het mag dan wel over en uit zijn tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45), dat betekent niet dat Rachel Hazes (50) niet meer met haar ex-schoondochter omgaat. Rachel bedankt Bridget zelfs in een Instagram-post.

"Bedankt lieve Bridget"

Rachel heeft namelijk nieuwe lampen in huis, die ze via Bridget heeft gekregen. En o, wat is ze verheugd met deze nieuwe bronnen van licht. Zelfs de hondjes zijn er 'helemaal blij' mee. 'Bedankt lieve Bridget', schrijft Rachel bij een video die ze heeft gemaakt in haar woonkamer.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Rachel Hazes en Bridget Maasland nog altijd dikke maatjes

Het is wel duidelijk dat Rachel en Bridget nog steeds de grootste gein met elkaar hebben. Het is namelijk niet de eerste keer na de breuk dat duidelijk wordt dat de dames nog steeds goede vriendinnen zijn. Eerder mocht Bridget al met het hondje van Rachel knuffelen, toen ze het beestje net had.

In de video hieronder vertelt Rachel hoe leuk ze Bridget vindt. Let op, toen was het nog wel dik aan tussen Bridget en haar zoon André. En hoewel die relatie voorbij is, lijkt er tussen de leeftijdsgenoten niets te zijn veranderd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore