Entertainment

Nieuwe bizarre serie Snowpiercer staat op Netflix

25 mei 2020 19:30
Beeld © Netflix

Met zoveel vrije tijd dat je thuis doorbrengt, is het wel fijn dat streamingdiensten zo vaak nieuwe series en films online knallen. Netflix trakteert dit keer op de bizarre nieuwe serie 'Snowpiercer.'

Eindelijk heb je weer wat nieuws om te bingen op Netflix! De streamingdienst heeft namelijk Snowpiercer online gezet. De show is gebaseerd op het boek Le Transperceneige en de gelijknamige film, maar is dit keer van de hand van Bong Joon-ho. De regisseur maakte afgelopen jaar furore met zijn film Parasite. En als dat je achtergrond is, belooft deze Netflix-serie zeker wat. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix zet maar liefst twee extra seizoenen Modern Family online

In Snowpiercer gaat de wereld ten onder na een mislukt chemisch experiment. Hierdoor zitten de inwoners in een nieuwe ijstijd en dat vinden ze maar wat vervelend. Bovendien kan de bevolking niet naar buiten en zitten ze eeuwig vast op een trein die de wereld rondreist. De onderliggende klassensystemen zorgen voor frictie en uiteindelijk rebelleren de armeren zich tegen de rijkeren. De strijd barst uiteindelijk volledig los. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore