Entertainment

Daphne Deckers eert overleden vader op zijn verjaardag

25 mei 2020 16:34
Beeld © ANP

Iets meer dan twee jaar geleden moest Daphne Deckers (51) afscheid nemen van haar vader Johan. Hij zou vandaag de leeftijd van 80 hebben behaald en daar staat de presentatrice bij stil op Instagram.

"Gek eigenlijk, dat ik gewoon door blijf tellen"

Het is een emotionele dag voor Daphne en haar familie. Haar vader Johan zou vandaag de 80 jaar aantikken, maar heeft dat helaas niet mogen meemaken. De presentatrice wil het toch vieren en deelt een foto op social media. 'Dit zijn mijn vader en ik op mijn trouwdag', schrijft ze erbij. 'Gek eigenlijk, dat ik gewoon door blijf tellen.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Daphne Deckers stopt veel liefde in jubileum cadeau voor Richard

Daphne vindt dat zijn verjaardag gewoon 'méér bij hem past dan zijn sterfdag'. 'Een sterfdag is een blinde muur, een doodlopende straat', legt ze daarbij uit. 'Maar verjaardagen, dat zijn goede herinneringen, mooie weggetjes door een oneindig landschap.' Op 18 januari 2018 liet Daphne weten dat Johan overleden was op 77-jarige leeftijd. 'We gaan je zo missen!', schreef ze destijds op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Daphne Deckers schiet thuiswerkende ouders te hulp

Op een heel ander front gaat het Daphne voor de wind. Eén van haar succesvolle boeken wordt namelijk verfilmd. In de video hieronder zie je haar setbezoek. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore