Entertainment

Erica Meiland kan eindelijk weer lachen

25 mei 2020 15:55 Aangepast: 30 mei 2020 13:10
Beeld © Ruth van Baaijen/Talpa

Wijnen, wijnen, wijnen, bedden opmaken, koken voor de gasten en naar de kringloopwinkel gaan. De dagelijkse bezigheden van de Meilandjes werden flink onderuit gehaald door het coronavirus, maar er is weer licht aan het einde van de tunnel.

"Dit gaat nooit goed"

Het Franse leven begint eindelijk weer iets normaler te worden voor de familie Meiland. Erica deelt op Instagram dat ze weer één van hun lievelingsbezigheden hebben kunnen doen: naar de rommelwinkel in de buurt gaan. 'Hoera, de kringloop is weer open', deelt de vrouw van Martien op Instagram. Daarbij is te zien dat ze een flinke buit hebben binnengehaald. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Fans betalen hoge prijs voor Martien Meiland-voicemail

De Chateau Meiland-sterren maakten er een familie-uitje van. Maxime was namelijk mee met haar moeder naar de kringloopwinkel en filmde het tripje voor haar volgers. 'Dit gaat nooit goed', zegt ze terwijl ze de volle aanhanger in beeld brengt. De volgers van de familie zijn maar al te blij voor ze. 'Gas op die lolly', 'Was wel nodig, zo te zien' en 'Lekker shoppen' reageren ze massaal. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Corona-uitslag zorgt voor dikke tranen in Chateau Meiland

Net als iedereen ondervinden de Meilandjes veel problemen met hun bedrijf tijdens de coronacrisis. Maar hoe nu verder voor het gezin? Je ziet het in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore