Entertainment

William Rutten stuit op verloren Queen-negatieven

25 mei 2020 15:15 Aangepast: 25 mei 2020 17:45
Beeld © ANP

Popfotograaf en tv-persoonlijkheid William Rutten (50) kan zijn geluk niet op. Hij heeft maandag negatieven teruggevonden van de laatste Queen-optredens in originele bezetting in Nederland.

"Ik was 16 jaar oud en nog niet zo'n beste fotograaf, maar er zitten toch wel wat pareltjes tussen van Freddie"

'Ik ben ze al dik 20 jaar kwijt (...) en dat heeft mij al die tijd enorm dwarsgezeten.... had nog wel wat afdrukjes, maar die negatieven daar is nu natuurlijk veel meer uit te halen!', schrijft William, ook bekend als jurylid van Het Perfecte Plaatje, op Instagram. Hij deed maandag een nieuw poging om ze terug te vinden door 'eens heel fanatiek' de zolder te ontruimen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

William Rutten over tijd waarin we leven: 'Alles voelt angstig'

'Na dik drie uur wilde ik het opgeven tot ik nog een koffer zag staan diep onder het stof in een hoek. Ik maakte hem open, kwam een enorme berg oude stripboeken tegen met helemaal onderop een oude map met daarin..... mijn Queen-negatieven en wat foto’s!', jubelt hij. 'Ik was 16 jaar oud en nog niet zo'n beste fotograaf, maar er zitten toch wel wat pareltjes tussen van Freddie! Daar ga ik maar eens rustig de tijd voor nemen om te digitaliseren.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

William Rutten stuit op protest na delen fotoreeks

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore