Entertainment

Dit is waar je Ritchie uit De Bachelorette al van kent

25 mei 2020 11:47 Aangepast: 25 mei 2020 12:16
Beeld © RLT / Videoland

Vorige week zagen we voor het eerst welke mannen een poging doen om het hart van Gaby Blaaser (33) te veroveren in 'De Bachelorette'. Kandidaat Ritchie kwam veel mensen bekend voor. Dat is niet zo gek, want hij was al eerder op tv.

Veel mensen zullen zich vorige week hebben afgevraagd waar ze Ritchie uit De Bachelorette toch van kennen. Van de middelbare school? Uit de buurt? Of uit een ander programma? Het antwoord is dat Ritchie al eerder een poging deed om de liefde te vinden op televisie. Hij was op 18 december vorig jaar al te zien in het populaire datingprogramma First Dates. Zoals inmiddels meer dan duidelijk is, heeft hij de liefde daar niet gevonden. Vandaar dat hij nu probeert om Gaby Blaaser voor zich te winnen in De Bachelorette

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Gaby Blaaser breekt de eerste harten in De Bachelorette

Ritchie tijdens First Dates Ritchie tijdens First Dates

Ritchie is overigens niet de enige kandidaat die al eens eerder op televisie was. Ook Chris kennen we van tv. Hij deed namelijk mee aan Holland's Next Top Model. Daar wilde hij doorbreken als model, wat helaas niet lukte. Nu zoekt hij dus net als Ritchie de liefde bij Gaby.

De eerste twee afleveringen van De Bachelorette staan al online. De eerste beelden zie je hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore