Ga naar de inhoud
Entertainment

Ali B trekt partij voor goede vriend Marco Borsato

Beeld © ANP

Het zijn geen makkelijke tijden voor Marco Borsato (53). De ooit zo geprezen zanger kampt met imagoschade sinds het gerucht gaat dat hij tijdens zijn huwelijk met Leontine (52) meerdere keren is vreemdgegaan. Goede vriend Ali B (38) steekt Marco nu een hart onder de riem.

"Als je verliest heb je echte vrienden"

Op Instagram deelt Ali een foto van zichzelf en Marco van een flinke poos geleden. 'Als je wint heb je vrienden, maar als je verliest heb je echte vrienden', schrijft hij bij de foto. Ali hoopt dat hij Marco snel weer actief bezig ziet. Het berichtje geeft het signaal af dat Ali helemaal achter Marco staat. 

Marco's dochter Jada kan de post van Ali waarderen. Zij reageert met een hartje onder de foto. Anderen vinden de actie van Ali ook erg lief. 'Wat ben je een warm persoon', schrijft iemand.

'Marco
lees meer:
'Marco Borsato had affaire met vrouw uit fanclub'

Niet al te lang geleden kwam naar buiten dat Marco tien jaar terug een affaire had met pianiste Iris Hond. Niet veel later leek het er ook nog op dat de zanger buitenechtelijke escapades zou hebben beleefd met iemand uit zijn fanclub. Marco heeft nooit op deze geruchten gereageerd, maar niet lang daarna werd bekend dat Marco en Leontine na een flinke tijd samen besloten te scheiden. Sindsdien is Marco naar de achtergrond verdwenen. Zo werd onder meer zijn vervanging bij The Voice Kids aangekondigd.

In de video hieronder vertelt Marco over wat geld, roem en vrouwen met hem hebben gedaan.

Marco Borsato openhartig over roem, geld en vrouwen

02:36