Ga naar de inhoud
Entertainment

Tim Hofman zet een tattoo met een bijzondere levensles

Beeld © ANP

Presentator Tim Hofman (31) heeft een nieuwe tatoeage laten zetten die hij opdraagt aan deelneemster Fabienne uit het programma 'Over Mijn Lijk'. Hofman deelt een foto van de tatoeage op Instagram.

"Mooi is het in ieder geval"

Toevalligerwijs heeft de presentator de tattoo laten zetten op de sterfdag van Fabienne. De afspraak om de tattoo te zetten was al eerder gemaakt, zonder te beseffen om welke datum het ging. 'Ik besef dat ik zonder nadenken op deze regenachtige zondag een mooie les van Fabienne op mijn lijf laat vereeuwigen. Noem het toeval, lot, een teken, maar mooi is het in ieder geval.'

Tim
lees meer:
Tim Hofman openhartig over zijn eerste keer

De tekst 'dansen in de regen' staat nu vereeuwigd op Hofman's arm. 'Dat is namelijk wat Fabienne tijdens het maken van Over Mijn Lijk altijd tegen me zei: niet wachten totdat de storm voorbij is, gewoon dansen in de regen', aldus de 31-jarige presentator. Naast de tekst is ook een illustratie van een hondje met een feesthoed en zonnebril afgebeeld. 'Geen idee waar het idee van die hond met een zonnebril en feesthoedje vandaan komt. Kan me niet herinneren dat ik er specifiek om heb gevraagd, maar hij zit er. Kan gebeuren', sluit Hofman lachend af.