Entertainment

'Online pesterijen mogelijk aanleiding overlijden 22-jarige Netflix-ster'

24 mei 2020 17:23 Aangepast: 24 mei 2020 17:31
Beeld © Getty Images

De Japanse Hana Kimura, bekend van de Netflix-realityserie ‘Terrace House: Tokyo’, is op 22-jarige leeftijd overleden. Zo heeft haar worstelteam waar ze deel vanuit maakte bekendgemaakt. Een officiële doodsoorzaak is nog niet bekend. Wel bestaat er het vermoeden dat haar plotselinge overlijden te maken heeft met online pesten en dat ze uit het leven is gestapt.

"We waarderen jullie steun in deze moeilijke tijd"

“Het spijt ons te moeten melden dat Hana Kimura is overleden”, zo schrijft haar worstelteam Stardom.“We waarderen jullie steun in deze moeilijke tijd.” Een officiële doodsoorzaak is nog niet bekend, maar Variety schrijft dat Hana op haar Instagram al enkele verontrustende berichten plaatste. Zo zou ze een foto met haar kat online hebben gezet en daar ‘vaarwel’ hebben geschreven.  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nikkie de Jager staat stil bij overleden broertje Mikai

‘Bijna 100 grove meningen, elke dag weer. Ik kan niet ontkennen dat ik gekwetst ben’, zo zou ze op Twitter hebben geplaatst. ‘Ik ben dood. Bedankt aan iedereen die me gesteund heeft, ik vind het geweldig. Ik ben zwak, het spijt me. Ik wil geen mens meer zijn.’

Heb jij vragen over zelfmoord?

Stichting 113 Zelfmoordpreventie: 0900-0113 of 113.nl Openingstijden: 24 uur, 7 dagen per week

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jonge Oostenrijkse prinses onverwachts overleden

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore