Entertainment

John uit BzV vond ondanks te weinig brieven toch de ware

23 mei 2020 15:50 Aangepast: 23 mei 2020 15:57
Beeld © Linelle Deunk

De Friese boer John (39) was één van de tien gelukkige boeren in het elfde seizoen van 'Boer zoekt Vrouw'. Ondanks dat er niet genoeg liefdesbrieven zijn melkveehouderij bereikten om gevolgd te worden door de camera's, heeft John tóch de liefde gevonden.

"Na de opname van de reünie is de bal wel gaan rollen"

In de laatste aflevering hoorde je dat er alleen sprake was van vriendschap tussen John en zijn brievenschrijfsters. Dat er in de tussentijd veel gebeurd is, is een understatement. Het is dikke mik tussen hem en Marlies. "Na de opname van de reünie is de bal wel gaan rollen, met z'n tweeën. Ik heb toen weer contact gezocht met Marlies. En die werkte in die periode met coronapatiënten, ze is longarts in opleiding en was best wel druk. We hebben een gesprek gehad en later zijn we gaan wandelen", vertelt de boer. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Geven BzV-Annemiek en Erik hun liefde een tweede kans?

Marlies heeft indruk op hem gemaakt, want ze bleef maar in zijn hoofd spoken. "Ondanks dat ik met een ander persoon aan het daten was. Op een gegeven moment liep alles spaak en daar baalde ik goed van. Ik heb even wat rust ingebouwd en toen dacht ik: Ik moet de stoute schoenen toch maar eens aantrekken."

Het is zelfs zo serieus tussen de twee tortelduifjes dat het bezoek aan de ouders al gepland is. Bovendien pakt het verliefde koppel binnenkort de koffers om een paar dagen lekker uit te waaien op Ameland. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Angela uit Boer zoekt Vrouw: 'Geert heeft mij voorgelogen'

Niet alleen John is hartstikke verliefd, ook boer Geert is weer aan de vrouw. In Ingrid vond hij de wauw-factor. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore