Entertainment

The Voice Kids-kijkers snappen niks van 'seksistische keuze'

23 mei 2020 12:25 Aangepast: 23 mei 2020 12:56
Beeld © ANP

Menig kijker van 'The Voice Kids' zat gisteren op het puntje van de stoel toen Romy een prachtige cover van Evanescence ten gehore bracht. Tijdens de Sing Off nam ze het op tegen Rogier. Tot verbazing van de mensen thuis koos Anouk uiteindelijk niet voor de grote favoriet.

"Romy, je bent fantastisch. Maar jongens moeten ook wat vaker de kans hebben in dit programma"

Hoe goed Romy het nummer 'My Immortal' ook zong, het was voor de coach niet voldoende om haar mee te nemen naar de finale. Anouk maakt zich niet geliefd door haar keuze. "Stem technisch moet je voor Romy gaan", vertelt Anouk tegen zichzelf. "Rogier, ik vind jou heel bijzonder. Daar zit nog veel, veel meer in. Romy, je bent fantastisch. Maar jongens moeten ook wat vaker de kans hebben in dit programma." 

Ondanks het fantastische optreden van Romy (zie video hieronder) volgt Anouk toch haar hart. "Sorry, ik ga voor Rogier." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ali B staat voor onmogelijke keuze in The Voice Kids

Het meisje dat de finale kon halen én winnen, werd naar huis gestuurd. De kijkers snappen er niets van. Op Twitter uiten ze hun ongenoegen. 'Zielig voor Romy. Ben je veel beter, ga je niet door omdat je een meisje bent.'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore