Entertainment

Plan maar in: The Kissing Booth 2 verschijnt op déze datum

22 mei 2020 15:27 Aangepast: 22 mei 2020 15:36
Beeld © Netflix

Lang wachten wordt beloond! Er is eindelijk wat meer duidelijk over de opvolger van de gigantische succesvolle film 'The Kissing Booth.' Netflix heeft namelijk bekendgemaakt wanneer de tweede film in de reeks online komt.

In 2018 ging de harten van Netflix-kijkers harder slaan toen The Kissing Booth uitkwam. De hoofdrolspelers Joey King en Jacob Elordi waren direct favorieten onder de fans en werden ongekend populair. Genoeg reden dus voor een tweede film en die komt er nu echt bijna aan. Tijdens een livestream verklapte de cast namelijk dat The Kissing Booth 2 op 24 juli te zien is op Netflix. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

It's official: Er komt een Kissing Booth 2

The Kissing Booth draait om Elle en haar liefde voor Noah. De twee krijgen stiekem een relatie, maar dat zet wel haar vriendschap met Noahs jongere broertje Lee op het spel. Hoe dat zich verder heeft ontwikkeld, zal duidelijk worden in de tweede film van de reeks. Het zal wel weer een grote hit worden voor Netflix. De streamingdienst blijft raak schieten, zo ook met hun nieuwe serie Hollywood. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore