Entertainment

Romy Monteiro onthult hoeveel coronakilo's ze is aangekomen

22 mei 2020 13:06
Beeld © ANP

De sportscholen komen met alternatieven en buiten sporten wordt aangemoedigd, maar voor veel mensen geldt dat de coronacrisis een periode is waarin ze aankomen. Zo ook voor Romy Monteiro (27). Op Instagram onthult ze hoeveel coronakilo's erbij zijn gekomen.

"Ik blijf maar eten"

Shelly Sterk vraagt zich op Instagram af hoe iedereen ervoor staat. 'Hoe gaat het met jullie coronakilootjes?', stelt ze. 'Ik blijf maar eten.' En voor veel van haar volgers geldt hetzelfde. Romy herkende zich hier blijkbaar in. 'Zes kilo and counting', schrijft ze gekscherend onder het bericht. 'Joe', plakt ze er nog achteraan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Romy Monteiro hint op huwelijk met bijzondere trouwfoto

Naast vele reacties van Shelly's volgers over hun eigen struggles met de corona-kilo's, gaat alle aandacht eigenlijk naar de outfit van de presentatrice. 'Wat zie je er goed uit?', 'Waar is dat pak van?' en 'Knapzak' is slechts een greep uit de vele complimentjes die Shelly te horen krijgt. 

Wie in ieder geval heel graag wil dat de sportscholen weer open kunnen, is Arie Boomsma. In de video hieronder legt hij uit waarom hij er weer klaar voor is. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore