Entertainment

Robbie Williams wil vechten met Liam Gallagher

20 mei 2020 22:06 Aangepast: 21 mei 2020 11:37

Robbie Williams heeft Liam Gallagher uitgedaagd om met hem in de boksring te stappen. De 46-jarige zanger wil met het gevecht geld ophalen voor de Britse nationale gezondheidsdienst. Dat melden verschillende Britse media.

Robbie had in oktober al laten weten dat hij nog steeds met Liam zou willen vechten. Hij werd toen naar eigen zeggen geïnspireerd door het gevecht tussen YouTubers Logan Paul en KSI, die in 2019 met elkaar op de vuist gingen. Robbie zag toen hoeveel geld de twee met hun gevecht verdienden, en dacht dat een gevecht tussen Robbie en Liam nog meer geld zou kunnen opleveren.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Robbie Williams: 'Symptomen corona verdwenen door te bidden'

Robbie laat weten dat de uitdaging wat hem betreft nog staat. "Het aanbod staat, ik ben beschikbaar. Laten we dit doen voor de NHS", aldus Robbie.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Robbie Williams keert eenmalig terug bij Take That

De voormalig Take That-zanger heeft al jarenlang ruzie met de voormalig Oasis-frontman. Robbie daagde Liam twintig jaar geleden al uit voor een gevecht, tijdens de uitreiking van de Brit Awards in 2000. Een gevecht is er echter nooit van gekomen.

Robbie en zijn vrouw Ayda Field werden dit jaar voor de vierde keer ouders. De Britse ster liet zoon Beau vol trots zien:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore