Ga naar de inhoud
Entertainment

Jude Law wordt voor de zesde keer vader

Jude Law Beeld © Getty Images

Het duurt niet lang meer of Jude Law (47) verwelkomt zijn zesde kindje. De 'The Holiday'-acteur maakte een wandeling met zijn vrouw Phillipa Coan (32) in Londen, waarbij haar baby bump in volle glorie te zien was.

"Iedereen kijkt heel erg uit naar de komst van de kleine"

Het ziet er naar uit dat Jude voor de zesde keer vader gaat worden. Zijn vrouw Phillipa heeft namelijk een behoorlijke toeter, zo is te zien op foto's van MailOnline. Het stel liep door Londen en werden op de foto gezet door de paparazzi. Het zou het eerste kindje zijn dat ze samen krijgen. "Iedereen kijkt heel erg uit naar de komst van de kleine", vermeldt de bron. 

Jude
Lees ook:
Jude Law uit de kleren in nieuwe trailer The New Pope

Jude heeft al vijf kinderen uit eerdere relaties. Zo kreeg hij Rafferty (23), Iris (19) en Rudy (17) met zijn ex-vrouw Sadie Frost. Hun huwelijk liep op de klippen, waarna de acteur een relatie kreeg met zijn tegenspeler Sienna Miller. Vervolgens ging hij vreemd met de nanny van zijn kinderen en ging ook hun relatie uit. Daarna kreeg hij Sophia (10) met het model Samantha Burke. Met Catherine Harding kreeg hij vijf jaar geleden dochtertje Ada. Jude en zijn huidige vrouw Phillipa gaven elkaar vorig jaar het jawoord.