Entertainment

Geert Jan uit BzV maakt boerderij alvast vriendin-proof

20 mei 2020 15:46
Beeld © Linelle Deunk/KRO NCRV

De boerenliefde wist hij niet te vinden in 'Boer zoekt Vrouw', maar Geert Jan (61) heeft goede hoop voor de toekomst. De lolbroek bereidt zich vast voor op het moment dat zijn ware lover de boerderij betreedt, blijkt uit zijn nieuwste post op Instagram.

"Dat zal nog een feest voor haar worden"

Geert Jan pinkte regelmatig een traantje weg in Boer zoekt Vrouw en wist zijn laatste twee potentiële lovers Karine en Jacqueline vaak aan het schaterlachen te maken. Dat klinkt als de ideale boer om voor eeuwig de koeien mee te melken, maar het verliep allemaal anders. Hij sloeg niemand aan de haak en bleef alleen achter na de opnames. Maar de boer gaat niet bij de (melk)pakken neerzitten en maakt zijn boerderij alvast vriendin-proof. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Annemiek uit BzV zorgt voor verwarring bij volgers

Wanneer dan eindelijk de vrouw van zijn dromen arriveert, heeft Geert Jan namelijk alvast een klusje voor haar. "Vandaag effe een investering gedaan in mijn toekomstige vriendin", zegt hij in een filmpje op Instagram. Hij heeft een nieuwe grasmaaimachine aanschaft, zodat zijn nieuwe liefde iets te doen heeft als ze daar is. "Dan kan ze dit gaan doen. Dat zal nog een feest voor haar worden." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Annemiek uit BzV: 'Familie vond haatreacties verschrikkelijk'

Terugblikken op de liefdesperikelen van de boeren van Boer zoekt Vrouw? Bekijk dan de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore