Entertainment

Híerdoor is Elke van Temptation Island zoveel afgevallen

24 mei 2020 11:58
Beeld © Instagram @elke.castro

Het gewichtsverlies van 'Temptation Island'-kandidaat Elke heeft de afgelopen weken tot grote zorgen geleid bij haar volgers. Toch valt het volgens Roshina allemaal reuze mee.

"Ze is meer voor zichzelf gaan zorgen en daar ben ik trots op"

In een nieuwe aflevering van Temptation Gossip vertelt Roshina dat haar vriendin 'slechts' vijf kilo is afgevallen. "Ik heb me helemaal geen zorgen gemaakt om het afvallen van Elke. Het lijkt heel erg, maar volgens mij is ze maar zo’n vijf kilo afgevallen door veel te sporten en gezond te eten", legt ze uit. "Ze is meer voor zichzelf gaan zorgen en daar ben ik trots op, dat ze zo sterk is en is geweest."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kreeg Temptation-verleidster Romee betaald voor seks met Zach?

In Temptation Island was eerder te zien hoe Elke zichzelf naar beneden haalde. Ze gaf zelfs haar uiterlijk al eens de schuld voor het vreemdgaan van Arda met verleidster Eline. Ook tijdens het laatste kampvuur twijfelde Elke aan zichzelf. "Ben ik dan echt zo lelijk?", confronteerde ze haar (inmiddels) ex.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eline deed alleen voor de fame mee aan Temptation

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore