Entertainment

De échte reden dat Nick uit Temptation eruit werd gezet

22 mei 2020 18:08 Aangepast: 25 mei 2020 08:58

In een eerdere aflevering van 'Temptation Gossip' deed verleidster Romee al een boekje open over het bijzondere vertrek van verleider Nick. Ook Roshina doet nu een duit in het zakje en vertelt de échte reden rondom zijn vertrek. En die is niet mis...

"We hebben eigenlijk niet eens doorgehad dat hij weg is gegaan"

Met veel bombarie kwam Nick als extra verleider ten tonele. Echter verdween hij al snel naar de achtergrond, totdat hij zelfs helemaal niet meer te zien was en het programma moest verlaten. Hierover vertelt Roshina: "Nick is naar huis gestuurd, nadat ik ruzie met hem kreeg. Die ruzie liep een beetje uit de hand…"

Verleider Nick Verleider Nick
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bizar: Zach uit Temptation laat tattoo van Romee zetten

De Temptation-babe legt uit dat het van kwaad tot erger ging toen Nick lelijke dingen over de geaardheid van Grigor begon te zeggen. "Op een gegeven moment was hij een beetje buiten de groep gevallen en buitengesloten. We hebben eigenlijk niet eens doorgehad dat hij weg is gegaan, hij was in een keer gewoon weg."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Waar zijn verleidsters Mambo en Nikki in Temptation Island?

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore