Entertainment

Roshina van Temptation vertelt of zij en Karim nog samen zijn

20 mei 2020 14:38
Beeld © Temptation Island

In een nieuwe aflevering van 'Temptation Gossip' blikt Roshina terug op haar veelbewogen tijd in Thailand. Heeft ze Karim vergeven? En zijn ze nog altijd samen?

"Het had niet als een verrassing moeten komen"

Karim besloot de laatste uren van Temptation Island door te brengen met verleidster Cheyenne. Iets waar Roshina het achteraf best moeilijk mee heeft, omdat ze nu pas ziet hoeveel tijd hij met haar doorbracht tijdens de opnames. "Toen ik daar zat was Cheyenne op kampvuur-beelden helemaal niet zoveel voorgekomen", vertel ze aan RTL Boulevard. "Maar ik vind wel dat hij tijdens de dreamdate veel bezig was met mij, onze relatie. Dus uiteindelijk vond ik het wel fijn."

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Iris Rulkens overtreft zichzelf met nieuwe Temptation-imitatie

Toch was dat niet altijd zo. Karim twijfelde namelijk ook lange tijd over hun relatie. Hierover zegt Rohina nu: "Toen ik in het resort zat vond ik het heel erg moeilijk dat hij zo twijfelde aan onze relatie. Maar achteraf begrijp ik het meer, omdat ik nu ook de context zie. En ik weet wat het resort met je doet: je gaat aan alles twijfelen."

De twijfels van Karim begonnen nadat Roshina lelijk over hem sprak in het bijzijn van Melissa. Hoewel haar uitspraak een hoop losmaakte, heeft ze geen spijt. “Ik was dingen over mijn relatie aan het delen en dat was toen iets wat ik gewoon niet geloofde. Ik geloofde niet dat hij daarnaar heeft gekeken en niks bij zichzelf heeft gedaan", vertelt ze. "Ik vond het ook wel een beetje overdreven, omdat hij van tevoren al wel wist dat ik hem niet geloofde, dus het had niet als een verrassing moeten komen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Laatste kampvuur Temptation Island kent geen geheimen

Van enige vorm van twijfel lijkt inmiddels geen sprake. In de aflevering die vandaag bij Videoland is verschenen, is al te zien hoe Roshina en Karim samen het programma verlaten. "Ik vind dat Karim zich voorbeeldig heeft gedragen tijdens Temptation Island. Hij is heel respectvol geweest al die tijd over onze relatie en ook zijn twijfels heeft hij op een manier gebracht, zonder mij te beledigen. Het is altijd bij onze relatie gebleven", vertelt Roshina nog altijd even verliefd.

Het is dan ook geen verrassing dat ze nog altijd samen zijn. Roshina: "Temptation Island heeft ervoor gezorgd dat we het verleden hebben laten rusten. We praten er niet meer over, mijn vertrouwen is helemaal hersteld (…) we zijn verder gegaan samen en focussen ons op de toekomst." De kans is groot dat er in die toekomst ook een kindje zit, want Roshina vertelt ons gestopt te zijn met de pil. "What happens, happens..."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Videobewijs dat Zach en Simone van Temptation verleden tijd zijn

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore