Entertainment

GTST-makers hebben wilde plannen voor familie Verduyn

22 mei 2020 18:10
Beeld © GTST/Videoland

Door de coronacrisis liggen de opnames van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' momenteel stil en komt de zomerstop dit jaar extra vroeg. Toch is er een klein lichtpuntje voor de fans van de soap: de familie Verduyn krijgt een spannende, nieuwe verhaallijn.

"Vastgehouden in een sekte met Robert en Laura, naar bed geweest met zijn zus, een zelfmoordpoging gedaan..."

Cas Jansen praat in een interview met Veronica Magazine bijna zijn mond voorbij: "Vlak voordat de opnames werden stilgelegd, had ik gehoord dat er voor mijn tv-gezin en mij een verhaallijn aankomt die echt smúllen is." Meer wil de acteur er niet over loslaten, maar het belooft dus veel goeds.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Cas Jansen breekt lans voor soapies: 'GTST ook een soort kunst'

Afgelopen seizoen keerde Cas Jansen na twintig jaar terug in de soap. Zijn personage is, in vergelijking met vroeger, nog niet echt heel spannend. De oude Julian maakte namelijk heel wat mee: "Vastgehouden in een sekte met Robert en Laura, naar bed geweest met zijn zus, een zelfmoordpoging gedaan... Ik heb er maar twee seizoenen ingezeten, dus je kunt wel stellen dat ik als de rebelse Julian heel wat heb meegemaakt, haha!" Toch maakte het niet echt indruk op de acteur: "De helft was ik allang vergeten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Goede Tijden, Slechte Tijden overweegt corona-verhaallijn

Het hele interview met Cas Jansen lees je in de nieuwe Veronica Magazine.

Goede Tijden, Slechte Tijden zie je maandag tot en met donderdag om 20.00 uur op RTL 4 of kijk je bij Videoland. Op 28 mei is het tijd voor de laatste aflevering van dit seizoen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore