Ga naar de inhoud
Entertainment

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder 'zitten nog middenin' scheiding

Beeld © ANP

Yolanthe Cabau (35) en haar vierjarige zoontje Xess Xava zitten momenteel in thuisquarantaine in Los Angeles. De twee moeten elkaar zien te vermaken en dat levert de nodige uitdagingen op. In een interview met 'Grazia' vertelt Yolanthe over het moeilijke jaar dat ze achter de rug heeft én hoe ze nu in het leven staat.

"Mijn focus ligt op andere dingen"

Yolanthe en Xess proberen zo goed mogelijk contact te houden met alle familieleden in Nederland. Zo vertelt de actrice dat ze dagelijks Facetimen en Skypen met Wesley, de vader van Xess. Ook met andere familieleden wordt er nauw contact gehouden, maar mede door het tijdsverschil is dat niet altijd even makkelijk.

Yolanthe
Lees ook:
Yolanthe is pikanter dan ooit in nieuwe fotoshoot

Het was mede door de breuk met Wesley Sneijder een pittig jaar voor Yolanthe, maar inmiddels gaat het langzaam maar zeker weer goed. “Ik ben er nog niet helemaal, maar het gaat goed. Sommige momenten voel ik me heel sterk en kan ik de hele wereld aan; dan kijk ik vooruit en niet achteruit. Maar er zijn ook dagen - zeker nu ik veel op mezelf aangewezen ben - dat ik wat minder sterk ben en dingen zo graag anders had gezien. Maar zo is het nu eenmaal niet gelopen.”

Wél kan de presentatrice met trots zeggen dat ze niet heeft gefaald. “Naar mijn idee falen mensen niet, maar situaties of ondernemingen wel. In dit geval mijn huwelijk. Soms gaan dingen gewoon niet meer of loopt het mis. Daar moet je dan je les uit halen, hoe pijnlijk ook, en hopelijk word je daar op een dag sterker van.”

Dit
Lees ook:
Dit is hoe Yolanthe Cabau de thuisquarantaine doorkomt

Yolanthe en Wesley lieten in 2019 aan RTL Boulevard weten een punt achter hun relatie te zetten. Het is voor Yolanthe nog altijd zeer moeilijk om er over te praten. “We zitten er nog middenin, dus het is moeilijk om over dat deel van mijn leven te praten. Dit gaat niet alleen over mezelf en ik wil er heel voorzichtig mee omgaan, juist omdat het zo’n gevoelig iets is.” Van een nieuwe man in haar leven is nog helemaal geen sprake. “Mijn focus ligt op andere dingen”.

Het gehele interview met Yolanthe Cabau is te lezen in de nieuwste Grazia, die morgen in de winkels ligt. Het is een bijzondere editie, want Yolanthe is zelfs gasthoofdredacteur. 

Yolanthe
Lees ook:
Yolanthe Cabau zit met een kop vol met zorgen

Yolanthe reageert voor het eerst op turbulente periode

01:57