Entertainment

Gordon: 'Als er alcohol in huis was had ik het opgedronken'

18 mei 2020 19:33 Aangepast: 18 mei 2020 19:36
Beeld © ANP

De zanger heeft inmiddels bijna een jaar geen alcohol of drug aangeraakt, maar de quarantaine maakt het er niet makkelijker op. Zo vertelt Gordon (51) in 'LINDA.'.

"Dat geluksmoment van een lekker glas wijn of een lijn coke mis ik enorm"

Nu de presentator veel thuiszit, waardeert hij des te meer wat hij heeft. "Ik zag het niet meer, nu wel", vertelt hij in het blad van Linda de Mol. Maar hoe mooi zijn optrekje ook is, van continu op één plek zitten wordt hij gek dus gaat hij soms voor wat afleiding naar zijn huis in Amsterdam. Verder komt hij de deur niet uit en boodschappen worden voor hem gehaald.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

René Froger: 'Deed songfestival alleen voor Gordon'

En dat is maar goed ook, want het afkicken wordt steeds moeilijker. "Ik had veel houvast aan de meetings, waar ik nu niet meer naartoe kan", legt hij uit. "Ik zorg dat ik geen alcohol in huis heb, maar als het er wél was geweest, had ik het opgedronken."

Al weet de zanger dat het er uiteindelijk niet beter van wordt: de terugval gloort om de hoek. Gordon: "Dat geluksmoment van een lekker glas wijn of een lijn coke mis ik enorm. Het verzacht de boel tenminste een beetje. Nu heb ik niks en moet ik er gewoon elke dag keihard en nuchter doorheen. Ik vind het een ramp."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gordon zet 'bonus mama' Tineke de Nooij in het zonnetje

Het lijkt Gordon niet mee te zitten en dat terwijl hij aan het begin van het jaar nog zo positief was.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore