Ga naar de inhoud
Entertainment

Adele schiet prins Harry en Meghan te hulp in LA

Beeld © Getty Images

Vrienden hebben in de juiste kringen is op z'n tijd best handig. Nu prins Harry (35) en Meghan Markle (38) in Los Angeles verkassen, krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. De Britse krant 'The Mirror' meldt dat niemand minder dan Adele (32) het stel advies heeft gegeven.

"Meghan en Harry willen eerst zien hoe het er in de buurt aan toegaat"

Het moet onwennig zijn voor Harry en Meghan om na hun koninklijke leventje alles achter te laten en van Los Angeles hun thuisbasis te maken. De voormalige Suits-actrice heeft er langere tijd gewoond, maar niet als de vrouw van een prins. Om een beetje te settelen, heeft zangeres Adele het stel advies gegeven hoe ze 'discreet' kunnen leven in de Californische stad, aldus The Mirror.

Sarah
Lees ook:
Sarah Paulson in de wolken met vergelijking Adele

Adele staat erom bekend dat ze weinig van haar privé-leven kenbaar maakt en haar zoontje Angelo zie je nauwelijks voorbijkomen. Dat zien Harry en Meghan als inspiratiespron en daarom hebben ze de zangeres om tips gevraagd. Volgens de bron van The Mirror zouden ze 'goede raad hebben uitgewisseld.' 

Adele
Lees ook:
Adele en ex wonen tegenover elkaar voor zoontje

Ook als het op Archie, het zoontje van het stel, aankomt konden ze wel wat advies gebruiken. "Meghan en Harry willen eerst zien hoe het er in de buurt aan toegaat voordat ze daar definitief gaan wonen", meldt de bron. 

Adele heeft het er maar druk mee. Ze zou binnenkort een nieuw album uitbrengen, ze deelt advies uit aan haar bekende vrienden én ze is enorm afgevallen. Al valt dat laatste niet bij iedereen in de smaak, zoals te zien is in de video hieronder. 

Nieuwe figuurtje Adele maakt de tongen los

05:18

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore