Entertainment

Kaj Gorgels reageert op geruchten zwangerschap vriendin

17 mei 2020 15:24 Aangepast: 17 mei 2020 16:25
Beeld © ANP

Kaj Gorgels (29) is er helemaal klaar mee dat mensen om de haverklap aan zijn vriendin, Jessie Jazz Vuijk, vragen of ze in verwachting is. Daarom rekent hij nu voor eens en altijd af met alle geruchten, op een manier zoals alleen de presentator kan.

"We hebben gewoon heerlijk zitten schransen sinds die quarantaine"

Op Instagram deelt Kaj een foto van een typische zwangerschapsshoot waarop hun hoofden zijn geplak. 'We hebben gewoon heerlijk zitten schransen sinds die quarantaine', zet hij de volgers van vriendin Jessie op hun plek. 'Zolang we niet hitsig afgetraind op een strand moeten verschijnen blijven we ook nog even lekker door snaaien totdat we samen helemaal uit onze kanariegele hotpants schieten!'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kaj Gorgels herdenkt overleden opa via livestream: 'Krankzinnig'

Vervolgens grapt de komiek dat hij allang blij is dat 'ie niet in bikini op de foto hoeft, aangezien hij nog niet echt summer proof is. 'Want dan zou de vraag zijn: Zo, heb jij een sloopkogel doorgeslikt', dolt hij.

Kaj laat weten dat, mochten ze ooit gezegend worden met een kleintje, ze de eerste zijn die een kaartje ontvangen. 'Tot die tijd gaan wij gewoon nog eens even lekker in elkaars deegrolletjes bijten. Eet smakelijk allemaal!'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jessie Jazz Vuijk over Kaj Gorgels: 'Hij is heel goed in bed'

Kaj Gorgels is de afgelopen jaren flink opgeklommen. Van YouTuber naar presentator van onder ander Expeditie Robinson en Temptation Island VIPS.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore