Entertainment

Pijnlijk om te zien: Elke geeft uiterlijk schuld vreemdgaan Arda

20 mei 2020 17:06 Aangepast: 21 mei 2020 08:26
Beeld © Temptation Island

Een verblijf op 'Temptation Island' kan zowel een zege zijn als een vloek. De koppels leggen hun eigen relatie onder een vergrootglas en trekken daar conclusies uit. Tijdens het laatste kampvuur krijgen ze de kans zich te verdedigen. En dat is in het geval van Arda wel nodig.

"Jij hebt mij echt gebroken"

Het verhaal van Elke en Arda is er eentje met een onverwachte wending. Elke moest Arda bewijzen dat ze zich kon bewijzen met een glaasje op. Maar al snel bleek dat Arda noch zijn alcoholgebruik, noch zijn hormonen onder controle kon houden en al zijn grenzen overschreed. "Ik heb iets gedaan en daar sta ik volledig achter. Ook al was dat heel fucked up", vertelt hij vlak voor de ontmoeting met Elke aan presentator Rick. "Ik denk dat het meer over mij zegt dan over Elke, of onze relatie."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Waar zijn verleidsters Mambo en Nikki in Temptation Island?

De ontmoeting is dan ook op z'n zachtst gezegd ongemakkelijk. "Ik heb alles weggegooid voor iemand die ik waarschijnlijk nooit meer ga zien", biedt Arda zijn excuses aan. Elke begrijpt er niks van. "Ben ik dan echt zo slecht? Ben ik dan echt zo lelijk?", vraagt ze zich hardop af. "Ik snap het gewoon echt niet (…) jij hebt mij echt gebroken." Waarna ze alleen naar huis gaan.

Wie wél het programma hebben overleefd zijn Roshina en Karim. Roshina koos Joris voor haar dreamdate, maar droomde vooral van Karim. Karim ging de verleiding wel aan en koos Cheyenne voor de laatste date. Hij bleef zijn vriendin trouw, maar heeft wel zijn twijfels over hun relatie. "Ik weet niet of ik haar kan vergeven", vertelt hij dan ook. Toch vallen ze elkaar meteen in de armen als ze elkaar weer zien en verlaten, in elkaar gestrengeld, het gevreesde laatste kampvuur.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zach uit Temptation komt met lied, maar reacties zijn niet mals

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore