Entertainment

Waar zijn verleidsters Mambo en Nikki in Temptation Island?

15 mei 2020 16:12
Beeld © RTL

Hoewel de geruchtenmachine overuren draait als het gaat om verleidsters Romee, Eline en Amber, lijken niet alle dames op de voorgrond te treden. Sommige dames zijn zelfs al afleveringen lang niet in beeld. "Ik was voor geen enkele van de mannen een ‘temptation’. Dan ga ik er geen tijd in steken om één van hen te verleiden", vertelt Mambo in weekblad 'TV Familie'.

Werd de vurige Mambo in het begin van de relatietest nog neergezet als 'twerkqueen', elke week verdween ze een beetje meer naar de achtergrond. "Het klopt dat ik niet zo heel veel in beeld kom”, vertelt ze nu. "Ik wilde vooral het avontuur aangaan. Iemand verleiden was niet mijn hoofddoel."

En dat zorgde ervoor dat de programmamakers al snel hun interesse verloren. "Ik heb dat wel even gedaan. Maar ik merkte al snel dat het niets uithaalde. En dan kun je dat beter overlaten aan de meisjes die wél een bedreiging kunnen vormen voor de relaties." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eline uit Temptation zag Arda nooit als relatiemateriaal

Wat ze dan zoal gedaan heeft tijdens haar verblijf in Thailand? Eten, zonnen en dansen. Toch heeft ze geen spijt van haar deelname. "Natuurlijk zou het fijn zijn als ik wat meer in beeld kwam, maar ik vond de ervaring sowieso fantastisch. En ik heb geweldig fijne mensen leren kennen."

Verleidster Nikki denkt daar hetzelfde over. "De makers hebben ervoor gezorgd dat het voor iedereen een fijne ervaring werd. Het voelde voor mij aan als een vakantie waarbij toevallig camera’s aanwezig waren (...)  ik ben niet naar Thailand gegaan om me op een negatieve manier in de kijker te werken. Ik doe mee voor de aandacht, maar ik heb een ‘gewone’ baan. Ik zou daar graag carrière in maken, en dan kan je slechte beelden missen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Verleiding Temptation is te groot: er gaat wéér iemand vreemd

Misschien als de mannen meer interesse in haar hadden getoond, had ze wat meer moeite gedaan. "Toen ik in Thailand aankwam, was het voor mij wennen aan de groep en de situatie (...) we waren allemaal bezig met één doel en dat vond ik soms lastig. Omdat ik er normaal gezien niet zo voor hoef te vechten", vertelt ze. 

Ook Nikki heeft geen spijt van Temptation Island, maar geeft in het interview wel toe het spel te hebben onderschat. "Ik heb één date gehad met Christian en dat was leuk, maar ik merkte dat ik veel te veel moeite moest doen om uit mijn comfortzone te komen", aldus de verleidster.

Iemand die wél regelmatig in beeld komt is Romee. Wij vroegen haar het hemd van het lijf over haar relatie met Zach. 

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore