Entertainment

Gwyneth Paltrow zet jarige dochter in het zonnetje

15 mei 2020 03:14 Aangepast: 15 mei 2020 07:47
Beeld © ANP

Apple Martin, de dochter van Gwyneth Paltrow en haar ex-man Chris Martin, is 16 jaar geworden en dat liet de actrice niet onopgemerkt voorbij gaan. Op Instagram schreef ze een liefdevolle tekst over haar kind, met daarbij een aantal foto's van de jarige job.

" Je werkt hard voor dat wat je wil bereiken en neemt je verantwoordelijkheid"

"Ik kan niet geloven dat ik schrijf maar van harte gefeliciteerd met je 16e verjaardag lieve schat. Jij bent mijn licht, mijn alles. Je bent waanzinnig intelligent en hebt een fantastisch, droog gevoel voor humor. Het is geweldig om jouw moeder te zijn. Ik vind de lange gesprekken die we 's avonds altijd voeren heerlijk, omdat ik dan echt hoor wat erin je omgaat," aldus Gwyneth.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gwyneth Paltrow verrast Heidi Klum met eigen 'vaginakaars'

Ze vervolgt: "Je werkt hard voor dat wat je wil bereiken en neemt je verantwoordelijkheid. Ik ben zo belachelijk gelukkig dat ik jouw moeder mag zijn. Je bent een mooie, aardige en lieve jongedame. Dank je wel dat je mij het uitverkoren. Ik adoreer jou tot aan de maan en terug. Het spijt me ontzettend dat we deze bijzondere verjaardag niet zo uitgebreid kunnen vieren gezien de omstandigheden. Maar zoals altijd maak je ook hier weer het beste van."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore