Ga naar de inhoud
Entertainment

Awkward: Romee, Zach én Simone samen in vliegtuig na Temptation

"Ik ben niet snel ongemakkelijk, maar dit was écht het meest ongemakkelijk moment uit mijn leven." Dat zegt verleidster Romee in een nieuwe aflevering van 'Temptation Gossip' over de reis terug naar Nederland na de opnames van het programma. Want wat blijkt: door een foutje hadden Zach en Simone dezelfde terugvlucht als alle verleidsters. Ai...

"Dat was een hele lange, ongemakkelijke reis"

Temptation Gossip: Romee totaal in paniek na vrijpartij met Zach

09:01

Romee vertelt dat het koppel, toen ze met haar groep mede-verleiders bij het vliegveld aankwam, praktisch naast hen stond in de rij. "Ik heb me toen een beetje bij de verleiders gehouden, om ruzie te voorkomen. Want ik wist natuurlijk ook niet hoe Simone zou reageren", biecht ze op. Eenmaal in het vliegtuig werd de situatie nóg ongemakkelijker, want het tweetal was slechts een paar stoelen verwijderd van de verleidster. "Dat was een heel lange, ongemakkelijke reis."

Temptation-verleidster
Lees ook:
Temptation-verleidster Daniëlle opgenomen in ziekenhuis

Opmerkelijk genoeg vertelt de blondine ook dat Zach de hele weg gehuild heeft. Maar spijt of niet, medelijden heeft Romee niet; Zach blijft namelijk nog altijd ontkennen dat een aantal intieme momenten met haar heeft plaatsgevonden. Romee: "Hij blijft ontkennen dat die kus niet is gebeurd en dat ze gewoon een kusgeluid er in hebben gemonteerd."

Dat Zach ondertussen blijft volhouden dat hij geen regels verbreekt, vindt ze helemáál raar. "De avond daarvoor had hij mij ook vijf, zes keer gezoend. Dus waar hij zo trots op was..? Dat vraag ik me nog steeds af. (...) Maar naast een gestoorde idioot is het ook echt wel een leuke jongen."

Verleiding
Lees meer:
Verleiding Temptation is te groot: er gaat wéér iemand vreemd

De uitspraak van Simone waarin ze claimt dat Zach nog altijd niet volwassen is, daar gaat Romee helemaal in mee. "Qua uiterlijk zou ik in het dagelijks leven wel op Zach kunnen vallen, maar ik denk dat als je daar een tijdje mee samenleeft dat je er heel snel klaar mee bent, met zijn gedrag."

Aan het leeftijdsverschil ligt het volgens haar niet: "Ik denk dat Simone op bepaalde vlakken veel volwassener is en klaar om te settelen. En Zach is ook wel volwassen, maar die is nog niet klaar om te settelen. Die vindt het feesten nog veel te leuk en de aandacht van de meiden." Ze denkt dat Zach een goede vader zou zijn, alleen niet nu. "Meer omdat hij zo emotioneel onstabiel is en makkelijk beïnvloedbaar is. Ik denk niet dat ik hem zou vertrouwen met een kind."

Temptation-verleidster
Lees meer:
Temptation-verleidster Romee: 'Ik heb Simone een dienst bewezen'

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Bron: RTL Boulevard