Ga naar de inhoud
Entertainment

'Negatieve berichtgeving vreet aan Ellen DeGeneres'

Beeld © Getty Images

Hoewel Ellen DeGeneres (62) normaal gesproken haar dagelijkse talkshow afsloot met de woorden 'wees lief voor elkaar', worden die woorden nu al een aantal weken in twijfel genomen. De presentatrice ligt onder vuur nadat een aantal (ex)-medewerkers zich negatief hebben uitgelaten over het diva-gedrag van Ellen. Dit meldt 'Us Weekly'.

"Het gaat maar door en dat vreet aan haar"

"Ellen zit er helemaal doorheen. In eerste instantie dacht ze dat dit gewoon wat zure berichten waren van zogenaamde 'haters', maar inmiddels neemt het een heel andere vorm aan. Mensen klappen echt uit de school over haar en niet bepaald op een zachte manier. Het gaat maar door en dat vreet aan haar", aldus een bron.

Oud-medewerkers
Lees ook:
Oud-medewerkers noemen Ellen Degeneres 'gemeen wijf'

De negatieve berichtgeving begon nadat de Nederlandse YouTube-ster Nikkie de Jager in januari te gast was in Ellens show. Hoewel de YouTube-ster vereerd was om haar coming-outverhaal voor zo'n groot publiek te mogen vertellen, was ze teleurgesteld in de gang van zaken achter de schermen. "Ik werd niet even persoonlijk begroet, zoals dat bij Nederlandse talkshows wel het geval is. Het was best wel afstandelijk en kil allemaal, dat had ik niet verwacht."

NikkieTutorials vertelt over haar nu al bewogen jaar

04:42
Nóg
Lees meer:
Nóg meer gruwelverhalen over Ellen DeGeneres steken de kop op

Toen Amerika ook op slot ging vanwege het coronavirus en iedereen genoodzaakt was thuis te blijven, kreeg Ellen veel kritiek over zich heen nadat ze op sociale media liet weten de zelfquarantaine als 'een gevangenisstraf te beschouwen'. Terwijl er miljoenen Amerikanen zonder werk, huis en eten kwamen te zitten vanwege de pandemie.

De comédienne trekt zich alle kritiek volgens Us Weekly behoorlijk aan en is ontzettend dankbaar om haar vrouw Portia DeRossi bij zich te hebben. "Portia is haar klankbord, bij haar kan ze zichzelf zijn. En haar verdriet uiten, wat nu het geval is naar aanleiding van alle kritiek."

Nikkie
Lees ook:
Nikkie de Jager bij Ellen DeGeneres: 'Ik ben eindelijk vrij'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore