Entertainment

GTST-fans hopen híerdoor dat Nina en Bing weer samen komen

13 mei 2020 21:53 Aangepast: 14 mei 2020 08:47
Beeld © Videoland

De recente verhaallijnen rondom Nina Sanders houden de kijkers op het puntje van hun stoel. Toen ze uiteindelijk de affaire met Daan over Bing verkoos, was het voor sommige fans al moeilijk om te geloven. Maar nu verdriet Bing en Nina weer samenbrengt, willen ze nog maar één ding: dat deze twee 'Goede Tijden, Slechte Tijden'-personages weer bij elkaar komen.

'Max flapte er van de week bijna een hele zin uit', begint Nina emotioneel in het fragment. Bing: 'Die heb ik ook voorbij horen komen.' Het is overduidelijk dat het gezamenlijke verdriet door het weglopen van de kinderen de twee ex-geliefden eindelijk dichterbij elkaar brengt. Maar wanneer Bing voorstelt om samen te gaan zoeken, Nina vertelt hoe ze het zo verkloot hebben samen en ze elkaar innig knuffelen, komt Daan binnen. Pijnlijk.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hoe ziet de toekomst van GTST eruit?

Maar wat Daan voor Nina voelt, lijkt vele kijkers niet uit te maken. Ze schrijven bij het Instagram bericht dat ze niets liever willen dan dat de twee het opnieuw proberen samen. 'Nina en bing horen bij elkaar', schrijft iemand. 'Ze moeten echt weer samen', deelt iemand anders.

Vorige maand werd duidelijk dat GTST eerder stopt. De laatste aflevering is al op 28 mei te zien in plaats van eind juni. Daardoor is er ook geen grote zomercliffhanger.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore