Entertainment

Billenselfie Madonna leidt tot kritiek én geruchten gezondheid

13 mei 2020 15:51 Aangepast: 13 mei 2020 15:56
Beeld © ANP

Het achterwerk van Madonna (61) roept al enige tijd vragen op bij haar fans. De Queen of Pop had eind 2018 opeens een veel vollere derrière dan daarvoor. Geruchten over implantaten staken meteen de kop op, en door een gisteren geplaatste selfie van de zangeres zijn die roddels terug van weggeweest.

"Al het geld van de wereld en dan laat je jezelf zo verprutsen"

Madonna betrad ruim anderhalf jaar terug het podium met een dikkere bilpartij dan fans van haar gewend waren. Ondanks alle speculaties heeft de zangeres zelf nooit ontkend óf bevestigd dat ze haar billen had laten vergroten. Het enige wat ze erover gezegd heeft, was dat ze zelf mag weten wat ze doet met haar lijf.

Door haar nieuwste Instagram-foto laaien de geruchten weer op. Toch draait dat kiekje eigenlijk niet om haar kont, maar om een operatie die de zangeres zal ondergaan. 'Eindelijk krijg ik een regeneratieve behandeling voor mijn ontbrekende kraakbeen', schrijft de popster, die al geruime tijd kampt met lichamelijke klachten en om die reden ook enkele concerten moest annuleren.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Privégegevens van sterren als Madonna en Lady Gaga liggen op straat

Volgens de Queen of Pop zit ze al acht maanden met enorme pijn en moet dat voorbij zijn na de behandeling. De betreffende procedure houdt in dat cellen, weefsels en organen worden vernieuwd. Enkelen van Madonna's fans beweren echter dat de implantaten in haar billen de schuld zijn van het ontstaan van de kwaaltjes waar ze nu van af moet komen. 'Ik vond je mooier voor je die kontvergroting had laten doen. Dat gewicht erbij zorgt ervoor dat je steeds gewond raakt', reageert iemand bijvoorbeeld. 'Al het geld van de wereld en dan laat je jezelf zo verprutsen', luidt het vonnis van een ander.

Madonna heeft ook nu nog niet op de commotie gereageerd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Madonna weet het zeker: 'Ik had overduidelijk corona op tour'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore