Entertainment

Laatste seizoen The 100 verschijnt op déze datum bij Netflix

13 mei 2020 13:40
Beeld © The CW

Ga er maar goed voor zitten: het zevende seizoen van de succesvolle serie 'The 100' heeft eindelijk een releasedatum op Netflix gekregen.

Hoewel de serie in Amerika wordt uitgezonden bij The CW, heeft Netflix de internationale streamingsrechten. Net zoals bij bijvoorbeeld Riverdale liepen de afleveringen de voorgaande seizoen dan ook redelijk gelijk op. Ook nu is dit weer het geval. 

Op 20 mei gaat het zevende en tevens het slotseizoen van start in de States, waarna wij vanaf 26 mei kunnen genieten van het laatste hoofdstuk in de reeks.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix komt met nieuwe serie The Lying Life of Adults

Het laatste seizoen telt zestien afleveringen, wat de teller in totaal toepasselijk op honderd brengt. Een van de zestien zal in het teken staan van de aankomende prequel, die zich een kleine honderd jaar vóór het begin van de serie afspeelt en focust op de achtergebleven mensen op aarde.

The 100 speelt zich af in de verre toekomst en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Kass Morgan. 97 jaar na een nucleaire oorlog worden honderd veroordeelde jongeren naar de aarde gestuurd om te testen of het daar weer leefbaar is. Eenmaal aangekomen ontdekken de jongeren een compleet nieuwe wereld vol geheimen. Misschien was het helemaal geen goed idee om terug te keren… 

Bekijk de trailer van seizoen zeven hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

The 100-fans opgelet! Er komt een nieuwe serie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore