Entertainment

Nikkie Plessen verandert kapsel na kritiek en genegeerd advies

13 mei 2020 12:30 Aangepast: 14 mei 2020 10:08

Nu de kappers weer open voor business zijn, besloot Nikkie Plessen (35) eens wat nieuws uit te proberen met haar blonde lokken. De fashionista ging voor een pony, maar niet iedereen bleek even gecharmeerd van haar nieuwe look.

"Jullie waren heel duidelijk"

Nikkie kondigde haar nieuwe look gistermiddag al aan op Instagram. 'Doen of niet doen?' vroeg ze daarbij aan haar volgers. Die stoken hun mening niet onder stoelen of banken: 65 procent stemde tegen haar nieuwe look. 'Jullie waren heel duidelijk', schreef de modeontwerpster even later met een aantal lachende smileys als reactie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jarige Nikkie Plessen wordt verrast met calorieënbom

Ondanks dat advies verscheen de onderneemster tóch inclusief pony aan de desk van RTL Boulevard. En dat heeft ze geweten... Haar nieuwe look ging compleet viral op Twitter. 'Nikkie Plessen, doe alsjeblieft die pruik af', schreef bijvoorbeeld iemand. Een ander vroeg zich af naar wie hij nu eigenlijk aan het kijken was.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nikkie Plessen krijgt de wind van voren van Insta-hubby

Nikkie zelf kon er wel om lachen en gaat vandaag gewoon weer door het leven zónder pony. Haar nieuwe kapsel was namelijk niet zo geknipt, maar bestond uit verschillende haarstukjes. En dat blijkt achteraf dus een goeie zet. Nikkie denkt er in ieder geval een volgende keer twee keer over na voor ze ergens de schaar in zet.

Bekijk het fragment van Nikkie, inclusief pony, hieronder:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore