Entertainment

Sylvie Meis 'reageert' op claim dat ze enkel op rijke mannen valt

13 mei 2020 11:33 Aangepast: 13 mei 2020 11:37
Beeld © Getty Images

Sylvie Meis heeft zich ontpopt tot een ware TikTok-koningin. De 42-jarige trakteert haar volgers bijna elke dag op een paar nieuwe video's. In de nieuwste in die reeks lijkt ze te reageren op haters die beweren dat ze een golddigger is.

"Voor alle onafhankelijke vrouwen"

Het is niet zo gek dat La Meis het synchroniseren al flink onder de knie heeft, in Duitsland doen ze namelijk niet anders. Deze keer deelt de blondine een filmpje waarin ze 'vertelt' dat ze geen rijke vent nodig heeft. Het lijkt een duidelijke verwijzing naar beweringen in de media dat ze juist alléén maar voor rijke mannen valt. 'Voor alle onafhankelijke vrouwen', schrijft ze bij de video.

"Ik hou van mannen. Ik vind ze te gek, maar je hebt ze niet nodig om te leven", zo 'lipsynct' ze in de korte clip. "Mijn moeder zei eens: 'Op een dag moet je je settelen met een rijke man. En toen zei ik: 'Ik ben zelf een rijke man.'" De oorspronkelijke uitspraak is een befaamde quote van Cher uit een interview uit 1996.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Thuiswerken in een huispak zit er voor Sylvie Meis niet in

Sylvie mag zich Chers woorden dan wel toe-eigenen, haar eigen daden lijken er enigszins van af te wijken. Al haar voormalige lovers hadden namelijk een flink centje op hun spaarrekening staan, net als haar huidige verloofde Niclas Castello. Daar trekt menigeen zijn eigen conclusies uit. Zo ook Johan Derksen. Die zei eerder in Veronica Inside over Sylvie: "Wat me zo erg tegenstaat is dat ze alleen verliefd wordt op jongens met een hele rits creditcards in de portefeuille. Maar nooit op de plaatselijke warme bakker."

Samen hebben Sylvie en Niclas flink wat geld te spenderen. Zo bleek afgelopen week toen het stel samen werd gekiekt tijdens hun speurtocht naar een nieuw optrekje. De riante woning zou een prijskaartje hebben van 950.000 euro en telt in totaal zes kamers. Het heeft een oppervlakte van maar liefst 310 vierkante meter en ligt zeer dichtbij de luchthaven. Toch bleek het eindelijk niet hun droomhuis te zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Sylvie Meis en verloofde zetten gigantische stap in relatie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore