Entertainment

James Corden vermaakt zich kostelijk met quarantainekapsels

13 mei 2020 01:59 Aangepast: 13 mei 2020 11:01
Beeld © Getty Images

Omdat iedereen in Amerika vooralsnog steeds thuiszit vanwege het coronavirus, hebben sommige mensen uit wanhoop zelf maar naar de schaar gegrepen om hun kapsel op te knappen. Althans, dat was de bedoeling. Een aantal mensen die in het productieteam van 'The Late Late Show With James Corden' werken, was zo moedig om hun eigen haar te knippen. En daar moest de presentator natuurlijk even op reageren.

"Eerlijk gezegd denk ik dat je het slechtste kapsel van ons hele team hebt"

"Overal ter wereld zijn mensen haren gaan knippen, terwijl ze daar geen enkele opleiding voor hebben. En dat levert natuurlijk hilarische kapsels op. Quarantaine-haar is een probleem voor iedereen, maar sommige mensen zijn beter in het knippen van hun eigen haar dan anderen," aldus James.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

James Corden betaalt staf talkshow voorlopig uit eigen zak

Personal assistent Evan, die van zichzelf gezegend is met lang dik haar, ging zo de mist in met het kortwieken van zijn lokken dat hij alles maar gemillimeterd heeft. "Ik voel me een beetje zoals Brad Pitt in de film Fight Club nu." Maar volgens James leek Evan meer op een stand-in van Sinead O'Connor in de clip 'Nothing Compares 2U'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

James Corden vertelt zelf hoe het écht werkt in Carpool Karaoke

Een van de schrijvers van de show had zichzelf een hippe hanenkam aangemeten en voelde zich daar 'zeer aerodynamisch' bij. De presentator barstte in lachen uit toen hij het nieuwe coronakapsel van zijn collega zag. "Andrew, als dit jouw nieuwe look is dan moet je die omarmen. En wij zullen jou weer omarmen als team. Maar eerlijk gezegd denk ik dat je het slechtste kapsel van ons hele team hebt."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore